24 Mayıs 2013 Cuma

Bioderma Ürünleri


Bioderma Ürünleri


Bioderma Dermokozmetik ürünleri, ülkemizde son yıllarda yaygınlaşmakla beraber, Avrupa ve bir çok başka batı ülkesinde uzun yıllardır faaliyet gösteren oldukça köklü bir firmadır. Bioderma Dermatoloji Laboratuarı  20 yılı aşan bilimsel ve teknolojik birikimi ile sağlık çalışanlarına ve özellikle dermatoloji uzmanlarına , medikal dermatoloji alanında reçete edebilecekleri cilt , saç ve vücut bakım ürünleri geliştiriyor ve üretiyor.


Bioderma Ürünleri
Bioderma Ürünleri
Dermatolojik tedavi destek ürünlerinin yanı sıra, sağlıklı ciltlerin de günlük bakım ve korumaya ihtiyacı olduğunu unutmamak gerekir. Bu bilinçle yolan çıkan firma, güneş koruma ürünleri, bakım ürünleri, hijyen ürünleri ve çeşitli cilt bakım ürünleri de üretmektedir.

Bioderma ürünler 4 ana grupta toplanabilirler:

1.      Yağlanmaya ve akneye eğilimli ciltler için ürünler : Sebium Serisi kremler, yıkama jelleri ve Sebium H20 miceller solusyon, Photoderm Mat serisi güneş koruyucular. Sebium Global krem ve Pore refiner gözenek düzenleyici ürünler gibi.
2.      Hassas ciltler için ürünler : Sensibio Serisi, Sensibio kremler, Maskeler , Sensibio H2O temizleme suyu, Sensibio DS foaming jel temizleme ürünü. DS krem, Sensibio Göz çevresi kremi gibi ürünler.
3.      Nemsiz Ciltler için ürünler: Bioderma Hydrabio serisi ürünler, Hydarbio nemlendirici kremler, Hydabio nemlendirici göz çevresi bakımı , maskeler ve temizleme ürünleri, hassas ciltler için güneş koruma ürünleri gibi.
4.      Atopik ciltler ve hassas cilt problemleri için kullanılan Bioderma Atoderm serisi ürünler, vücut yıkama ürünleri , vücut nemlendiricileri ve bakım ürünleri
5.      Saç bakım ürünleri, kepek problemi için şampuanlar, yatıştırıcı şampuanlar, Node deterjan içermeyen şampuanlar, yağlı ciltler ve sebore problemi için özel şampuanlar
6.      Bioderma Photoderm Güneş ürünleri

En çok satılan Bioderma Ürünleri :
Bioderma Sebium Akn Krem Bioderma Sebium Global, Bioderma Sebium Foaming , Bioderma Sensibio H2O, Bioderma Sensibio AR krem, Bioderma Sensibio Maske, Bioderma Matricium Serum , Bioderma Senibio Göz çevresi kremi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder